X
تبلیغات
دست پخت من - پیراشکی مرغ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

پیراشکی مرغ

یه ابتکار جالب با خمیر پیراشکی و مرغ

مواد لازم برای خمیر:

1پیمانه ماست

نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر و جوش شیرین

نوک چاقو نمک

آرد به مقدار لازم

>

جوش شیرین،بیکینگ پودر،نمک و ماست را مخلوط کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد...

مواد لازم برای داخل پیراشکیمون که شبیه رون مرغ....

مرغ آپز یا بخار پز شده

پنیر پیتزا

سیخ چوبی

به مرغ نمک،فلفل سیاه یا چیلی،زردچوبه بزنید و آبپز یا بخار پز کنید تا طعم بهتری داشته باشه

این مقداری که برای خمیر بهتون دادم  خمیر زیادی بهتون نمیده به اندازه ی نیازتون دو برابر یا چند برابرش

کنید.این خمیر نیاز به استراحت زیاد نداره 10دقیقه کافیه...

خمیر رو پهن کنید

مرغ پخته شده را چرخ کنید با پنیر پیتزا مخلوط کنید.مقدار پنیر دلخواست....

توی دستتون به این شکل درش بیارید

حالا سیخ چوبی رو از وسط نصف کنید و این گوله رو به سیخ بکشید

خمیر را به شکل نوار های باریک ببرید به این شکل به دور گلوله ی مرغ می پیچیم

از قسمت پایین شروع می کنیم

حالا سرخش کنید.چون سرخ کن من روغن نداشت و اگر غذا چرب می شد. برادر و آقای شوهر غر می زدن توی شیر جوش و با اندکی روغن سرخ کردم و قسمت پایینش خام مونده..<

نوش جونتون......